Тури и активности

Пребарајте ја вашата турнеја нашата активност овде подолу.

Moonstar Tour Pamukkale

РАЗБИРАЊЕ НА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ

Нашиот тим од експерти за дестинации ќе започне со запознавање со вас и вашите уникатни барања за вашиот одмор

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

Ќе работиме заедно за да го приспособиме вашето патување за да ги исполни вашите точни барања.

БЕЗ СКРИЕНИ ТАКВИ

Наведената цена е вкупната цена за Клиентот како што е цитирана во која било понуда, предлог, тендер доставен до клиентот

Објави и приказни

Ажурирајте со сите информации и често поставувани прашања.

Зошто не можете да носите чевли на базените во Памукале?

Не можете да носите чевли на базените. Откако ќе влезете внатре, ќе забележите дека дел од травертинските тераси се всушност затворени. Ова е за да се зачуваат и всушност да им се даде шанса повторно да се обноват. Тони и тони луѓе често го посетуваат ова место на…

Што да направите за време на вашата посета на Истанбул од Индија?

Истанбул е еден од оние магични градови кои ќе ве фасцинираат без разлика колку пати или што и да го посетите. Секој пат ќе откривате нови места и интересни моменти кои ќе ви остават впечаток повторно и повторно да го откривате Истанбул. Ти ќе …

Како лесно да стигнете од Истанбул до Памукале?

Како да одите до Памуккале од Истанбул? Памукале и Истанбул се интересни места за посета. Постојат неколку различни начини да стигнете до Памуккале од Истанбул. како што можете да стигнете до Памукале со автомобил, автобус и авион. Сите тие имаат различни опции и како…

Дигитална верификација и правни информации