7 Aso Bodrum ma'ulu lanumoana faatosina.

I le 7 Aso ua matou tu'ufa'atasia ai le ma'ulu ma le aofa'i e 5 ma'ulu ma se malaga taamilo lanumoana mo oe e te fiafia ai i gaioiga sili e lua o Bodrum faatasi! Moe i lalo o fetu, maulu, ma 'ai.

O le a le mea e va'ai i lau 7 Aso ile Bodrum Attractive Blue Diving?

E mafai ona fa'atulagaina ta'aloga e tusa ai ma le vaega e te mana'o e te alu i ai. O a matou faufautua femalagaaʻi poto ma le poto masani o le a mafai ona oʻo atu i lou nofoaga e manaʻomia mo aso malolo e aunoa ma le suʻeina o nofoaga taʻitasi.

O le a le mea e fa'amoemoeina i lau 7 Aso Bodrum Attractive Blue Diving?

Aso 1: Taunuu i Bodrum

O le a siitia oe mai le malaevaalele a Bodrum poʻo le fale pasi Bodrum i lou faletalimalo. A taunuu, matou te siakiina oe i totonu o le faletalimalo lea na faʻapolopolo ai lou fale mo le po. O le a tuʻuina atu ia te oe lou ki potu ma o le aso o totoe o oe e te fiafia ma suʻesuʻe Bodrum.

Aso 2: Pic Nic Va'a Malaga ma fa'afeiloa'i i le Va'a Ta'amilosaga.

O se aso i le sami e aofia ai ma le taumafataga o le aoauli ma tautua i luga o le vaa. Na matou o atu i le tusa. 11:00 i le taeao e folau ai le sami turquoise o le talafatai o Bodrum. O le a matou asiasi atu i le tele o faga sili ona matagofie e mafai ona e aau ai ma snorkel i vai tioata manino pe na o le malolo i le savili malu, fiafia i vaaiga mataʻina ma faʻalelei lau suntan i le leo o galu faʻafefe malie. I le motu uliuli, afa itula mai Bodrum, e mafai ona e taele i totonu o le grotto lea e talitonuina ai le mafanafana o vai minerale o loʻo tafe mai maʻa e faʻamatagofie ai foliga. I le faaiuga o le taamilosaga, o le ae maua lau fesiitaiga i le vaʻa lea e amata ai le One Night Stand Dives i Bodrum iinei mo oe i lenei afiafi. Moe i lalo o fetu o Bodrum. O Bodrum e le gata ina taʻutaʻua mo ana gaioiga maulu ae faʻapea foʻi mo malaga malaga lanumoana. Ua matou tuufaatasia nei gaoioiga ofoofogia e lua ma fausia ai le “One Night Stand” maulu e mafai ai ona matou maulu i ni nofoaga mamao e masani ona le mafai ona matou o i ai i totonu o polokalame o aso taitasi.

O lo'o i le fogafale pito i luga, i lalo o fetu, ma totonu o au ato moe. I masina vevela vevela, o se palanikeke manifinifi o le a sili atu nai lo le lava! E ese mai i le taumafataga o le taeao ma le manaia o le aoauli na saunia ma le faaeteete e lo tatou Kapeteni talenia foi-Chef, o lo tatou pele pele o Harun aka Polofesa BBQ e kuka aano o lau aano mo le taumafataga o le afiafi i luga o le BBQ. Ioe, o se po matagofie faapena e tatau ona faapaleina i sina sola ese! E mafai ona e aumaia so'o se ituaiga agaga po'o meainu ma oe.

Aso 3: Maulu

A maeʻa le 'aiga o le taeao, matou te sauni mo le 2 faʻafefe ma nofoaga ofoofogia i tafatafa o le Orak Island, o se puipui ma se aau, ma se po maulu faataamilo i Pabuç point. A maeʻa le po, e te faʻaaluina le po i luga o le vaa ma fiafia i le olaga o Bodrum.

Aso 4: Maulu

A maeʻa le 'aiga o le taeao, matou te saunia i matou mo le 2 faʻauʻu mulimuli o le aso matou te o atu ai i le itu i saute o le Black Island e maulu i Hidden Reef ma faʻalagolago i le matagi / taimi pe o le Flat Rock poʻo le 40 Heads wall. I le faaiuga o le aso, matou te toe aumaia oe i lou Faletalimalo.

Aso 5: Maulu

A maeʻa le 'aiga o le taeao, matou te saunia i matou mo le 2 faʻauʻu mulimuli o le aso matou te o atu ai i le itu i saute o le Black Island e maulu i Hidden Reef ma faʻalagolago i le matagi / taimi pe o le Flat Rock poʻo le 40 Heads wall. I le faaiuga o le aso, matou te toe aumaia oe i lou Faletalimalo.

Aso 6: Malolo

Mo lou saogalemu a'o le'i lele aua o lou aso lenei. E te le tau ala vave, fiafia i le susulu o le la ma matamata i vaaiga ma matafaga matagofie faanatura & moana manino ma suʻesuʻe le taulaga, faʻatau i maketi i le lotoifale, malolo i luga o le matafaga pe fiafia i lou faletalimalo.

Aso 7: Fa'ai'uga o le Ta'amilosaga ma le fesiitaiga

A maeʻa le taeao siaki mai le faletalimalo. Fa'afeiloa'i ile malaeva'alele po'o le nofoaga ole pasi

Fa'amatalaga Fa'aopoopo Ta'amilosaga

  • Tu'u ese i aso uma (Tausaga atoa)
  • Umi: 7 aso
  • Tumaoti/Vaega

O le a le mea na aofia ai i lenei malaga?

E aofia ai:

  • Nofoaga BB
  • Totogi ulufale mo au maulu i aso uma
  • O maimoaga uma o loʻo taʻua i le faasologa
  • 'aiga o le aoauli i luga o le va'a
  • Auaunaga fe'avea'i mai Malaeva'alele
  • Fe'avea'i i ta'avale fa'amalūlū e le ulaula
  • Meafaigaluega maulu
  • Inisiua

Tuʻufaʻatasia:

  • Meainu i le taimi o le taamilosaga

E mafai ona e lafo lau su'esu'ega ile fomu o lo'o i lalo.

7 Aso Bodrum ma'ulu lanumoana faatosina.

O matou Totogi Tripadvisor