O le a le mea e fai i lau asiasiga i Istanbul mai Pakisitana?

Istanbul

O Istanbul o se tasi o na aai faʻataulāitu o le a faʻafiafiaina oe tusa lava po o le a le tele o taimi poʻo le a foi le mea e te asia. O taimi uma lava e te mauaina ai nofoaga fou ma taimi manaia e te maua ai le lagona e toe maua Istanbul i lea taimi ma lea taimi. E te le maua lava le lagona ma fesili e pei o le "O le a le mea e fai i Istanbul".

O a tafaoga e fai i Istanbul?

Alu i le Bosphorus Cruise Ride

O se tasi o mea sili ona malie e fai i Istanbul o le taamilo i le Bosphorus i le vaʻa. A o'o i le faia o se va'a ta'amilo i luga o le  Bosphorus e iai tolu filifiliga.

Afai o loʻo e nofo i Sultanahmet, e mafai ona e alu i le 1.5-itula taʻamilosaga o le filifiliga sili lea. Afai e te nofo latalata ile Taksim Square, Dentur o le alu ese mai Kabata o le a aoga. O le filifiliga lona tolu o le faia lea o se ta'amilosaga folau a Bosphorus i le aso atoa ma le Sehir Hatlari vaa aloaia Bosphorus.

Asiasi ma faamanatu i Sultanahmet

O tagata asiasi uma i le lotoifale ma fafo e o mai e asiasi i Istanbul e amata ona suʻesuʻe le aai mai sultanahmet. A tatou mafaufau i maa faamanatu faasolopito e pei o Hagia Sophia Mosque Lanumoana ma Topkapı Palace, ioe, latou te saʻo.

Istanbul Old City (Sultanahmet) o le laumua o le RomaByzantine, ma Ottoman malo. O Sultanahmet e ofoina atu avanoa sili mo i latou e mananaʻo e puʻe ata i Istanbul ma ona fale faʻasolopito matagofie.

O falemataaga i Sultanahmet le aai tuai o Istanbul, e matua tumu i le tautotogo ma le taumafanafana. Ina ia aua le mau i laina uumi, atonu e te manao e mafaufau e ave le Istanbul Museum Pass

Fa'atauga ile Grand Bazaar

Ina ua uma ona asiasi i maafaamanatu faasolopito i sultanahmet, o se aga masani le alu i le Grand Bazaar ma faapaleina le aso i faatauga. O le Tele Bazaar, fa'atasi ai ma lona tala fa'asolopito mai le 1461, e tosina mai ai tagata e pei o se maneta.

E oo lava i tagata ua fiu e asiasi i falemataaga i Istanbul e le mafai ona teena le manatu o le alu i le Grand Bazaar i le faaiuga o le aso. O le Tele Bazaar, o se maa faamanatu tele fa'asolopito ma 67 auala ma sili atu 4000 faleoloa, o le sui mulimuli lea o le faiga faʻatauga masani i Istanbul.

E mafai ona e faʻatau paʻumea tāuakapeta, ma tui mai le Grand Bazaar. E tele filifiliga mo le faʻatauina o fala Turkish i İstanbul, ma o le tele o nei filifiliga e maua i faleoloa i totonu ma tafatafa o le Grand Bazaar.

Eminonu Square ma Spice Bazaar

Ou te alu i Eminonu Square ma asiasi atu i le Mea'ai Mea'ai o se tasi o mea sili ona lelei e fai i Istanbul. O le lotoā o le Mosque Fou, lea ua avea ma faailoga o Eminonu, o le tulaga lea o le fafagaina o lupe e pei o le lotoa o St. Mark's Square i Venise.

E ui o le pitonuu e taʻutaʻua mo lana Spice Bazaar, o auala o loʻo siomia ai le paza e lelei tele mo se faatauga i le lotoifale poto masani. O auala i le va o le Mea'ai Mea'ai ma Sirkeci Tram Station o nofoaga lelei ia e tofo ai le auala sili ona lelei 

Ou te fai atu aua le alu e aunoa ma le vaai i le mea itiiti ae taua Rustem Pasha Mosque, lea ua teuteuina i faataitaiga sili ona matagofie o Iznik Tiles. Rustem Pasha Mosque na'o se savali e lima minute mai le Spice Bazaar.

O le Mosque e tu i le amataga o Uzuncarsi Street, lea e mafai ona e alu i ai mai le Spice Bazaar i le Grand Bazaar. Uzuncarsi Street (Uzunçarşı Caddesi) ose maketi lautele e mafai ona e maua ai le tele o ituaiga o oloa taugofie.

Asiasi i se Ta'ele'ele Turisi Fa'asolopito

Istanbul e lua taʻele faʻasolopito ua toe faʻaleleia lelei i le taimi ua tuanaʻi. O nei mea Ayasofya Hurrem Sultan ma Kilic Ali Pasha Hamams. Na fausia uma Turkish Baths i le 16th seneturi e Sinan, o le tusiata sili ona taua o le vaitaimi o Ottoman. E le gata i lea, CemberlitesCagalogluSuleymaniye, ma Galatasaray Hammams o se tasi o taʻele sili ona lelei i Istanbul.

O le a le mea e vaʻaia i Istanbul?

E faʻafefea ona asiasi i Pamukkale mai Istanbul?

E mafai ona e asiasi i Pamukkale na o oe ona e eseese filifiliga. Ma e mafai ona e asiasi i Pamukkale ma Istanbul Pamukkale Excursion amata mai le aso e tasi pe 2 aso malaga fa'atasi ma le nofoaga fa'aopoopo.

Asiasi i nofoaga e lua o suʻesuʻega faʻanatura ma natura sili ona taua i Turkey i lou nofo ai i Istanbul ma lenei malaga ofoofogia 2-aso.  Pamukkale ma Efeso 2-Day Excursion Mai Istanbul o le filifiliga sili lea mo i latou e fia asiasi i 'a'ai uma e lua i le taimi o latou nofo tumau i Turkey. O le auala lelei fo'i lea e fai ai nisi gaioiga fa'aopoopo o lo'o iai pea i lau lisi o pakete e pei o Pamukkale Paragliding or Pamukkale Hot Air Balloon.