O le a le tau o le Turkish Holiday Package mai Initia?

O aso malolo i Turkey e le o lau malaga i aso uma mai Initia; mai le vaaiga matagofie o le aai o Istanbul, ma le vaaiga faataulaitu a Kapatokia i le matafaga o le la o le matafaga turquoise, e i ai lava se mea mo tagata uma. O Turkey o se tasi o nofoaga sili ona lauiloa i le lalolagi. E tatau ona i ai i luga ole lisi pakete a tagata malaga talu ai e ofoina atu se mea i ana tagata asiasi taitasi. O talafaasolopito, aganuu, natura, ma isi mea e mafai ona maua i totonu. E masani lava o se tuufaatasiga o le tulaga ese, faatasi ai ma aganuu eseese, matafaga matagofie, ma mea'ai suamalie. O Turkey e le mafaatusalia o se tasi o ipu faʻafefeteina o faʻafiafiaga faʻataʻitaʻiga ma laufanua faʻasalalau. Manaomia nisi mea? Su'e au aso malolo i Turkey i se mea e manatua pea Moonstar Tour.

O Turkey o se nofoaga sili ona lelei mo aiga, ulugalii talavou ma matutua, ma nofofua. O le atunuu e ofoina atu matafaga matagofie ma tafaoga. E tele nofoaga fa'alelei matafaga i Turkey mo aiga e asiasi mo se tafaoga i matafaga. E tele avanoa maimoa e maua i le eria, e aofia ai se asiasiga i maota, maota, natura, matafaga, ma o le mea moni, o le lauiloa i le lalolagi. va'alele paluni vevela i Pamukkale ma Kapatokia.

O le lululima mausali o se tu masani i lenei atunuu tele Mosalemi, o se nofoaga e mitiina ai le kofe, e le inu ai, ma o le lauti e foliga mai o le apu, ae le o Tetley. O Turks iloga e aofia ai St Paul, St Nicholas (Tama Kerisimasi i ana uo), Homer le tusisolo Eleni, ae le o le Simpson, ma le Tupu Midas. E pei ona e faʻamoemoeina mai se atunuʻu e vaʻavaʻai i konetineta e lua, o aganuu a Turki e mauoa ma eseese.

Aisea e tatau ai ona e ave se Turkish Holiday Package?

O a matou aso malolo i Turkey e tamaoaiga i nofoaga o suʻesuʻega anamua ma faʻamanatuga faʻalelotu, ma faʻatasi ai ma matafaga i luga o le le itiiti ifo ma le tolu matafaga eseese - le Black Sea, le Aegean, ma le Metitirani - E mautinoa lava e tele mea e alu i ai Turkey.

O le mea lea e aufaatasi ai Europa ma Asia, ma mai aso o le Silk Road anamua e oo mai i aso nei o aganuu eseese, o lenei talatuu e mafai ona vaaia i vaega uma o measina faaleaganuu a Turkey, e le itiiti ifo i ana meaʻai matagofie. Aisea e te le fa'ata'ita'i ai oe lava i lenei mea'ai suamalie i se tasi o matou aso malolo Nofo ma Discover?

Tofo i le manogi o se Anatolian kebab, taumamafa ou mata faʻapea foʻi ma lou manava i luga o se faʻafefete suamalie, ma fiafia i le suamalie suamalie o baklava faʻafefeteina mo le suamalie. Mulimuli, ae leai se mea itiiti, o le ae iloa ai o tagata Turkish o se aulelei ma faʻalelei faʻafefe, e faʻamaualuga tele i lo latou atunuu ma e le fefefe e faʻaalia.

O le isi fa'amanuiaga e ofoina mai e afifi aso malolo o aloese mai so'o se tau natia ma totogi na'o auaunaga o le filifiliga. Afai e mana'omia, auaunaga e pei o le fesiita'iga ma femalagaiga. O se tasi o mea sili e uiga i la matou Turkey Holiday Package o e mafai ona e filifilia le faletalimalo e te fia nofo ai, pe a tolu pe lima-fetu faletalimalo.

E faʻafefea ona filifili laʻu Turkish Holiday Package?

E fitu itulagi tetele o Turkey. O le itu i sasae o Anatolia Region, Central Anatolia Region, Black Sea Region, Mediterranean Region, Aegean Region, Marmara Region, ma le Southeastern Anatolia Region.

O le itu i sasae o Anatolia Region o le pito sili ona tele, e aofia ai mauga ma le vaituloto tele o Turkey, Lake Van. O le laumua, o Ankara, o loʻo i totonu o le Central Anatolia Region ma le nofoaga tafafao maimoa a Istanbul o loʻo i le Marmara.

O eria taʻitasi e taʻutaʻua mo mea eseese, ae i se tulaga lautele, o Istanbul o loʻo vaʻaia e sili ona lauiloa. O Bodrum e galue o se nofoaga sili e nofo ai i se paketi ma le olaga sili ona lelei i le po ma Cappadocia o loʻo i ai nisi o laufanua sili ona matagofie ma mataʻina. O matafaga sili ona lelei o le matafaga o Patara, le Bodrum peninsula, ma le matafaga o Kaputas.

O le a le taimi sili o le tausaga e asiasi ai i Turkey?

O Aperila, Me, Setema, ma Oketopa e matagofie ma mafanafana, ma le vevela i le va o le 20°C i le 30°C. E masani lava o taimi sili ia e asiasi ai i nofoaga iloga o Turkey ma o le lua masina mulimuli e mafai ona ofoina atu i tagata malaga Europa ni la o le taumalulu sili ona manaʻomia. Fethiye, Bodrum, ma Antalya ua manatu o le tolu pito i luga ole la o le taumalulu.

E oo atu ia Novema ua pa'ū le vevela ae o le averesi o loʻo faʻafefe i le ogatotonu o le tupulaga e lelei lava.

O masina o le taumafanafana o Iuni e oo atu ia Setema e masani ona matua vevela, ma le vevela e oo atu i le 35°C i le talafatai i saute.

O fea e sili ona lelei Turkish Holiday Packages mai Initia?

Fa'aalu le taimi e su'esu'e ai nofoaga mata'utia o Turkey ma a matou malaga ta'amilo a Turkey. Fiafia e su'esu'e Istanbul, Antalya, Izmir, ma le tele o isi mea pe a i lau Aso malolo Turkey.