Turne dhe Aktivitete

Kërkoni turneun tuaj në aktivitetin tonë këtu më poshtë.

Moonstar Tour Pamukkale

KUPTIMI I NEVOJAVE TUAJA

Ekipi ynë i ekspertëve të destinacioneve do të fillojë duke ju njohur ju dhe kërkesat tuaja unike për pushimet tuaja

PERSONALIZIMI

Ne do të punojmë së bashku për të personalizuar udhëtimin tuaj për të përmbushur kërkesat tuaja të sakta.

ASNJË AKUZIM TË FSHEHUR

Çmimi i kuotuar është çmimi total për Klientin siç kuotohet në çdo kuotim, propozim, tender të ofruar për klientin

Postime dhe histori

Përditëso me të gjitha informacionet dhe pyetjet e bëra shpesh.

Pse nuk mund të vishni këpucë në pishinat në Pamukkale?

Nuk mund të vishni këpucë në pishina. Pasi të jeni brenda, do të vini re se një pjesë e tarracave të travertinit janë në fakt të mbyllura. Kjo është për t'i ruajtur ato dhe për t'u dhënë atyre mundësinë për t'i restauruar përsëri. Ton e mijëra njerëz e vizitojnë shpesh këtë vend në…

Çfarë duhet të bëni gjatë vizitës suaj në Stamboll nga India?

Stambolli është një nga ato qytete magjike që do t'ju lërë të magjepsur pa marrë parasysh sa herë apo çfarë të vizitoni. Çdo herë do të zbuloni vende të reja dhe momente interesante që do t'ju japin përshtypjen për të rizbuluar Stambollin përsëri dhe përsëri. Ju do të…

Si të shkoni lehtësisht nga Stambolli në Pamukkale?

Si të shkoni në Pamukkale nga Stambolli? Pamukkale dhe Stambolli janë të dyja vende interesante për t'u vizituar. Ka disa mënyra të ndryshme për të shkuar në Pamukkale nga Stambolli. pasi mund të arrini në Pamukkale me makinë, autobus dhe aeroplan. Të gjithë kanë opsione të ndryshme dhe si…

Verifikimi Dixhital dhe Informacioni Ligjor