He aha ka huakaʻi maikaʻi loa i Turkey Itineraries a me nā huakaʻi?

He aha nā wahi kiʻekiʻe o Turkey?

ʻO nā wahi kiʻekiʻe o Turkey no nā malihini kipa mua ʻo Istanbul, Kaperokia, ka wahi o Epeso ma ka hema o Izmir ma ke kahakai ʻo Aegean me Pamukkale, a me ke kahakai komohana komohana, me ʻO Antalya. Hiki iā ʻoe ke kipa i nā wahi kiʻekiʻe ma ka liʻiliʻi 8 la ma ka huakaʻi, a iā ʻoe iho. ʻoia, 9 la a ʻoi aku ka maikaʻi o ka huakaʻi hele ʻana he 10 mau lā, a ʻoluʻolu hoʻi he 2 pule. ʻOi loa ma ka huakaʻi mua i Turkey, a ʻoi aku hoʻi inā ʻo kāu manawa huakaʻi ma kahi o 6 mau lā a 10 mau lā huakaʻi, kūpono ke noʻonoʻo e komo i kahi huakaʻi alakaʻi.

ʻOi aku ka maikaʻi o ka kipa ʻana iā Turkey me kahi ʻoihana a i ʻole ma kāu iho?

Makemake paha nā poʻe mākaʻikaʻi ʻike a me nā hui liʻiliʻi e hana i nā hoʻonohonoho huakaʻi a hoʻolālā i kā lākou huakaʻi. ʻO ka mua, e hōʻike mai kahi ʻoihana maikaʻi i nā mea hiki, akā ke hana ʻoe me kahi ʻoihana e loaʻa mau iā ʻoe kahi hui kākoʻo o nā loea kūloko e kōkua i nā manawa e pono ai nā loli, a i ʻole nā ​​​​hanana i manaʻo ʻole ʻia.

ʻOi aku ka uku o ka hana ʻana me kahi mākaʻikaʻi huakaʻi Turkish?

Inā ua hoʻoholo ʻoe e hoʻohana i kahi hui huakaʻi Turkish no ke kōkua ʻana i ka hoʻonohonoho ʻana i kāu huakaʻi, eia ka mea e pono ai ʻoe e ʻike i mea e loaʻa ai ka maikaʻi o kāu huakaʻi no ka uku liʻiliʻi.

Hāʻawi kahi ʻoihana huakaʻi i nā hoʻopaʻa ʻana a me nā puke no nā lawelawe huakaʻi a kōkua pū kekahi i kēlā me kēia huakaʻi e hoʻolālā i nā huakaʻi a lākou e makemake ai, e like me kā lākou e hoʻolālā ai iā lākou iho, akā me ke kōkua ʻana e pane i nā nīnau, manaʻo a pale i nā pilikia, a e loaʻa i nā loli a me nā pilikia ʻoiai hele ka huakaʻi ma ke alanui ma Tureke. Loaʻa i kāu ʻelele huakaʻi i nā manawa a pau e kōkua iā ʻoe, pinepine 24 mau hola i ka lā, me ka palena ʻole. Akā ʻaʻole hana manuahi nā hui huakaʻi.

Hana pinepine nā ʻoihana me nā hōkele hilinaʻi i loaʻa ka moʻolelo o ka hoʻomāʻona ʻana i kā lākou mea kūʻai. Inā makemake ʻoe i kahi hoʻopaʻa ʻana ma kahi hōkele ʻaʻole i maʻa mau ʻia e ka ʻoihana, makemake paha ʻoe e hana i kēlā hoʻopaʻa ʻana iā ʻoe iho.

Inā ʻoe e hoʻolālā ana i ka huakaʻi mokulele i loko o Tureke a kūʻai ʻoe i kāu tiketi mai kahi hui huakaʻi ma waho o Turkey, hiki iā ʻoe ke uku ʻelua ʻoi aku no ia mea inā ʻoe e kūʻai mai ia mai kahi hui ma Turkey. 

ʻO ia ke ʻano o ka hoʻonohonoho ʻana i nā mokulele mokulele honua - kahi kumu maikaʻi e hoʻohana ai i kahi hui huakaʻi Turkish maikaʻi. Hiki i kekahi 'oihana i loko o Tureke ke loa'a ka tikiki ma ka 'āina—'a'ole ma waena o nā 'āina, a hiki ke ho'onohonoho i nā ka'a ka'a mokulele a me nā ho'ololi.

Makemake nā ʻelele huakaʻi Turkish i ka hoʻopaʻa ʻana i nā huakaʻi a me ka hana pū ʻana me nā kānaka, a hāʻawi pinepine lākou i nā lawelawe ʻē aʻe i loaʻa ʻole ke kālā, e like me ka hoʻopaʻa hou ʻana i nā mokulele i kāpae ʻia no ʻoe, ka hoʻokaʻawale ʻana i nā hōkele hōkele i nalowale, a i ʻole ke kōkua ʻana inā loaʻa ka maʻi.

E hoʻomanaʻo i nā ʻoihana huakaʻi he ʻoihana. ʻAʻole hiki iā lākou ke hana no kekahi mea. Inā kūʻai ʻoe i kahi mokulele haʻahaʻa wale nō, a loaʻa i ke keʻena he komisina liʻiliʻi wale nō, ʻaʻole hiki iā lākou ke hoʻolilo i nā hola e kōkua iā ʻoe e hoʻolālā i kāu huakaʻi. E lilo lākou i banekorupa.

Inā hoʻolālā ʻoe e hoʻohana i kahi ʻoihana huakaʻi, ʻoi aku ka maikaʻi e noi i hoʻokahi ʻoihana e hana i nā mea a pau āu e makemake ai e hana ʻia, ma mua o ka noi ʻana i nā ʻoihana like ʻole e hoʻonohonoho i nā ʻāpana like ʻole o kāu huakaʻi. E lilo ʻoe i mea kūʻai waiwai nui i ka ʻoihana, hiki iā lākou ke hāʻawi i ke kōkua hou aʻe a e ʻike maikaʻi lākou i nā ʻano āpau o kāu huakaʻi a hiki ke hoʻomaʻamaʻa pinepine iā ia, ʻoiai inā pono ʻoe e hoʻololi. A ʻoi aku ka maʻalahi iā ʻoe.

Noi aku kekahi mau huakaʻi i kekahi mau keʻena e haʻi i nā kumukūʻai no ka huakaʻi hoʻokahi i mea e hoʻohālikelike ai. Maikaʻi ia, akā ʻaʻole i haʻi pinepine nā keʻena i nā kumukūʻai pilikino ma muli o nā hoʻonohonoho huna me nā mea lawelawe. Hoʻolimalima lākou ma ka huakaʻi holoʻokoʻa.

Makemake paha ʻoe e noi i kekahi mau keʻena e haʻi mai i ke kumukūʻai holoʻokoʻa no kahi huakaʻi, akā inā ʻaʻole hiki i kahi ʻoihana ke maopopo e hoʻohana ka mea huakaʻi i kā lākou lawelawe, ʻaʻole paha lākou e hoʻolilo i nā manawa āpau a me nā pilikia e hoʻolālā ai i kahi huakaʻi hoʻokahi. Hiki iā lākou ke hāʻawi iā ʻoe i ke kumu kūʻai i manaʻo ʻia, a i ʻole ke kumu kūʻai, akā e hoʻoholo ʻia ke kumukūʻai hope e nā lawelawe āu e makemake ai no nā lā kikoʻī.